детски рокли

детски рокли

Пролетно настроение в сезонните новости за детски рокли

Ще ви запознаем с най-новата серия детски рокли на „Точици“ , съдържаща меки и добре пасващи дрехи подходящи за неспиращи предизвикателства, както и за тържествени поводи . Пъстротата на фрагментите ще ви пренесе в приказен свят от чудеса и да се влюбите в пролетните детски рокли.

Играйте с „Точици“

В случай че се отбиете в някои от магазините на фирмата в В страната и закупите някоя от пролетните ни детски рокли, детето ви има възможността да участва в игра на флипер , директно в магазина. При печелене на необходимия брой точки, печелите повече любопитни награди . Не подминавайте факта, че за марката детското мнение е ценно . Имате свободата да оставите собствен или детски коментар за вече направеният избор рокля в страницата на фирмата в социалната мрежа.

Детски рокли за бебета

От векове назад и до ден днешен роклята се признава модел на женственост и изтънченост . От съвсем невръстна възраст по този начин ни учат да усещаме себе си чудесните модели рокли. Роклите за деца до 2 години , съчетават красиви цветове с доброкачествени материи , даващи свобода на безгрижието на детето . Невероятни са видовете детски рокли с анимационни любимци . Тази с Елза, абсолютно като героинята от филма , е най-популярна сред детските желания. Също така , имаме рокля и за феновете на другата рисувана звезда – Ана. Моделът на Ана е от памучни материали и с вълнообразни елементи около яката. За най-голяма елегантност , се съчетава с пепеляво сако. Страхотна идея за най-малките са греещите детски рокли с минзухари без ръкави . Леко разкроени и с копчета от лицевата част, дрешките са идеално вписващи се в вечно продължаващите летни забавления .

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Как бихме могли да ги намерим ?

Магазини с марката в цяла България и онлайн страницата за пазаруване предлагат голям подбор от продукти за преобразяването на визията от 0 до 14-годишна възраст, както и играчки, помагащи на творческото мислене в процеса на забавленията . Можем да да открием всичко необходимо – от бельо, спално облекло и спортни комплекти до изкусни детски рокли и костюми съчетани с актуалните акценти за този сезон . Играчките, като най-предпочитани детски другари , са изложени на главно място в магазините .

Официални детски рокли

Празничните дни и празнични мероприятия се нуждаят и от блестящо отношение в избирането на дрехи за малчоганите . Не поемайте риск в покупката за поводите на скъпата си хубавица с пазаруване на масови марки. Официалните рокли на „Точици“ сътворяват изискан вид , с гарантирано качествени материи . Невероятно предложение е модела с бели рози . Роклята е без ръкав , със странично закопчаване на гърба . Приятната памучна материя осигурява удобство . Можете да потърсите и още видове в тревисто залено и бордо. Следващата ни чудесна идея за празничен външен вид са дантелените десени. Горната част е с къс ръкав, а дължината естествено се спуска под коляното. Като завършващ щрих към модела може да намерите и страхотна дантелена шапка, прилягаща на хилядите усмивки във вашия празничен ден. Друго по-нестандартно предложение са типовете детски рокли с пачка изработени по два начина в колекцията . Впечатляваща в своята пищност е кораловата рокля. С обем от спускащи се тюлове, закопчаваща се странично и с дължина до глезена, преобразява детето в детска принцеса и превръща празника в щура фиеста. Ако искате по-класическа визия погледнете модела с дълги ръкави и черни воали. Горната част е от пухкава жакирана материя, а под фонтан от тюл има вътрешна подплата. Имаме изискана официална визия дори и само с тази рокля , без необходимост от допълнения . Прехласващо предложение си остават десените с пола от сатен в лилаво и панделки. Направата на талията е ниска и допълва с пищност, който приляга на кокетното излъчване . Този тип е възможно да намерите в гамите на жълто и розово.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Подарък за вашето дете

При покупката на всяка рокля от пролетната колекция на „Точици“ детето ви ще получи , като етикет от вътрешната страна, подарък – лепенка подреждаща се в детски пъзел. Рисунката е подбрана в зависимост от визията на роклята и детските вълнения в определената за носене възраст.

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

Загриженост към качеството

Произведени изцяло в територията на България, с най-добрите естествени платове и фриволни цветове и уникални орнаменти , детски рокли на фирмата са като изкарани от вълшебен свят . В случай че искате да разнообразите визията с други детайли, прегледайте и новите ни шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен унисон с серията от рокли . не пропускайте шанса да разгледате и най-новите пролетни серии от дрехи за малки мъже .

Останалите ни раздели в сайта:

Бебешки рокли

Блузи за момичета

Детски клинове

Бебешки клинове

Долнище за бебета

Детски долнища

Детски блузи

Детски дрехи

Бебешки дрехи

Детски якета

Детски раници

Детски дрехи за момичета

Детски анцузи

Бебешки играчки

Детски пижами

Бебешки бодита

Бебешки комплекти

Детски комплекти

Комплекти за изписване за момче

Комплекти за изписване за момиче

Комплекти за изписване

Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от
детски рокли

Пролетно настроение в сезонните новости за детски рокли
Играйте с „Точици“
Детски рокли за бебета
Как бихме могли да ги намерим ?
Официални детски рокли
Подарък за вашето дете
Загриженост към качеството

Leave a Reply