летни гуми

летни гуми

Летни гуми – Autobox

Не буди съмнение, че летните гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се позиционира в пътната лента – летните гуми се радват на безмерно многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на предметните свойства. Практиките определят, че все повече купувачи търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят съвременен сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и резултатни марки в международен аспект. Още от образуването си през 1967 година, фирмата се развива перманентно съобразно най-съвременните технологии и тенденции на пазара, за да подсигури удобството и сигурността на шофьорите. Разнородните модели летни гуми на Maxxis включват разнообразни специфики и плюсове. Част от летните гуми са със специална конструкция, която ги прави изключително стабилни, и имат сравнително дълъг живот, дори и при неточно изхабяване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите тръби и раменните повърхности подобряват сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с комфортен каркас, които отпимизират контрола и сигурността на пресечен терен.

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те са съставени от големи улеи за оттегляне на водата и проводници по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този вид летни гуми съдържа допълнително висок скоростен индекс и увеличена твърдост на вътрешната конструкция, като обепечава запас от сигурност при тежки условия.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са новите свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват безупречно сцепление и подвижност и гарантират по-скоростно изминаване по пробната отсечка. Тези летни гуми включват в себе си смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и неизсъхнало; по-широки външни рамена за по-доброкачествено сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които ограничават спирачния път, особено при значителна скорост; еластична жичка на коланите, които гарантират по-добра обратна връзка с улицата и акуратно придвижване. Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, когато става въпрос за сцепление и точност на возенето – това ги поставя в позиция на чудесен избор за ситуации, в които се иска върхово представане и скоростна реакция. Летните гуми остават лоялни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на компанията да създава завладяващо чувство от возенето. Гамата съдържа размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три главни надлъжни улеи отгоре на предпазителя, които оптимизират отводнението и движението по морка настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което снижава звука и редуцира съпротивлението при търкаляне. Още, дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така усъвършенства сцеплението при мокра настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра от своя страна оптимизират стабилността при сериозна скорост и ограничават съпротивлението при търкаляне. Ключовите преимущества на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, оскъдното използване на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и незасъхнали улици. Летните гуми подсигуряват необходимата производителност при всички режими на експлоатация.

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират доста по-задоволително изхабяване на предпазителя и по-скъсен спирачен път на сухи и незасъхнали пътни платна, подпомагайки на водачите да владеят ситуацията и да се радват на пътуването. Технологията Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхнина и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. Освен това, иновативната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват подобрено сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и същевременно олекотена. Гамата включва 41 размера от 17 до 20 инча.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Syron – възлови преимущества

Важно предимство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се понижава вероятността за появата на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, понеже летните гуми на SYRON са с доста ниски степени на звук, лукс при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на платното е най-важното нещо, от което има потребност един шофьор. Също така, SYRON са от онези фирми, които въвеждат в индивидуалните си модели новата технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една особена защита против нейното загряване. Последицата от това е, че летните гуми механически стават приложими за още по значителен пробег и забележителна устойчивост даже и при управление с огромна скорост.

Ние от АutoBOX сме тук за Вас

Ние от AutoBOX сме на линия, за да ви представим безброй сериозни алтернативи, и то на достъпни цени, също така и свободата по най-бързия и леснопостижим начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, находящи на територията на цялата страна.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus съставени са от по-солидна смес на предпазителя и вече упоменатата методика за добавъчно охладняване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за сериозна скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани пътни настилки.

Като за финал

Ние от AutoBOX сме представители на производителя за България и ви предоставаме редица елитни и достъпни възможности! Имайте вяра на офертите на AutoBOX! Освен предложенията ни за летни гуми вижте още: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми – Autobox
Летни гуми Maxxis
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми BlueTech
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми Syron – възлови преимущества
Ние от АutoBOX сме тук за Вас
Летните гуми Cross 1 Plus
Като за финал