Uncategorized

матраци

матраци

Матраци Симеонов са най-доброто решение за всяка къща

матраци Симеонов е сред най-избираните и убедили с времето в качеството си марки в индустрията за спални у нас. В в каталога на компанията се намират всякакви предложения и сортове матраци – от еднолицеви, с две лицеви страни матраци и детски такива до категории матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от производителя Симеонов предоставят на клиентите най-високо качество, както и най-високо ниво на релакс и спокойствие по време на спане. също така, постоянните нововъведения на производствените техники/ на техниките, спомагащи производството, разнообразието от продукти и идейните подходи са гаранция, че матраците Симеонов са напълно съобразени със съвременните стандарти и изисквания за полезен и качествен сън. в редовете, които следват ще обобщим най-важните причини от предпочитането на матраци Симеонов за вашата къща.

Мемори матраци

Тези са модели матраци произведени от фирма Симеонов, за чиято изработка е вкарана в употреба пяна с памет. Пяната, която запомня извивките на тялото е нов материал, който осезаемо повишава спокойствието и усещането за неповторим комфорт по време на спане. Тя се използва в направата в реализирането както на едностранни, и на двулицеви матраци. И не само това, произведенията за спане, създадени от пяна с памет, са подходящи за купувачи с болежки в областта на гърба. пяната, която помни извивките на тялото спомага за това гръбнакът да стои в правилното състояние, а също така и да се предостави равномерна почивка за всички части от тялото ни. Не бива да забравяме, помнещата пяна реагира на различни температури и успешно калибрира телесните ни температурни различия докато сме в състояние на сън.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Неочаквани калибри

Едно от най-големите плюсове на матраците произведени от Симеонов е това, че се изработват и в неконвенционални размери при посочване на претенция или поръчване от страна на конкретен потребител. Това е начинът да се зачитат конкретните изисквания за широчина, високост и различни мерки на матрака. Което е извънредно значимо за постигане на максимални облаги от гледна точка на клиента засягащи комфорт, улеснение и пълноценен процес на спане.

Разнообразна продуктова гама

Продуктовата гама на фирма Матраци Симеонов е впечатляващо богата и съответства на потребностите и претенциите на съществен обхват от клиенти. Като начало, в сред всички предложения могат да се видят много модели матраци – едностранни и двустранни, за деца и горни матраци, и дори така наречените френски, подходящи за оборудване на вили. Като плюс, са определени няколко сетове матраци в зависимост от специфичните за изработката им компоненти и машини. Сред най-значителните поредици са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. А сега в материала ще разгледаме по-подробно всички предлагани матраци от марката Симеонов и техните основни особености.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Топ матраци

Матракът, който е топ, е идеален, в ситуациите, при които трябва да решите ситуация с твърдината на матрака или неудобна спалня. Но това не е само единственото му положително качество. Матракът за отгоре дава възможност и да се използва за различни гостувания, за всякакви дейности извън дома. Моделите от този раздел са синхронизирани с всичко, което ви е необходимо, ще ви предложат неповторим комфорт докато спите.

Матраци Симеонов – ключови отдели с продукти

Както споменахме, фирма Матраци Симеонов предлага изключително изобилно многообразие от типове и поредици матраци. Освен познатите, нашият колектив сме разработили и специфични сетове матраци, създавани за исканията и претенциите на характерни хора. Представяме ви конкретни серии матраци ви очакват в нашия каталог:

Достъпни финансови параметри и различни разпродажби

Матраците от компания Симеонов се намират в търговската мрежа на извънредно ниски стойности за средния платежоспособен човек в България. Предлагаме и решения за тези от вас, които желаят комфорта си и се нуждаят гарантирано най-качественото за своята спалня. Нашите артикули са с улесняване чрез за изплащане , имайки предвид персоналните желания и специфики на човека. В допълнение, постоянно на в нашия сайт със сигурност можете да/ имате шанс да изберете едни от най-качествените матраци от портфолиото на марката на Симеонов на промоционални цени. Наблюдавайте всички аналогични акции и намаления на в раздел „Специални оферти“.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Предназначени за деца матраци

Ние от фирма Матраци Симеонов наблягаме и на специалните необходимости на дечурлигата. В този раздел има разновидности матраци, идеални за използване при деца и бебета. Детските и бебешки матраци Симеонов дават устойчива и гъвкава основа, позволяваща за нормалното напредване на опорно–двигателната система. В допълнение, обещават на мъничетата максимално ниво на комфорт и чувство за удобство в полза на лековит, носещ удоволствие и пълноценен сън.

Двулицеви матраци

Двулицевите матраци пък са идеални за всички останали легла и спални. Нека го кажем по друг начин, те са модерни кревати, които са с вградена подматрачна рамка. Повечето от неедностранните матраци от марката Симеонов дават възможност на клиента и добавено превъзходство, което засилва равнището на удобство в състояние на сън. Имаме предвид възможност за спане от две страни – такава за зимата и лятна, които могат да бъдат редувани според периода от годината специфичните нужди и вкусове на съответния човек.

Още различни серии

Серията, кръстена „Алое Вера“ е развита с мисъл и грижа за релаксацията на тялото на човека в състояние на сън. Матраците от тази категория включват плат, обогатен с субстанция от „Алое Вера“. Този тип плат е в помощ повдигане усещането пухкавост у човешкото тяло. Матраците Симеонов, които са част от серията „Алое Вера“, безспорно ще ви помогнат да се облекчите от през целия ден струпваните напрежение и умора, и най-после да разпознаете на сън с всички лечебни качества.

За серията ни, кръстена „Бамбук“ бамбуковите нишки са екологична материя, който влиза в ролята на натурален закрилник неприятните аромати и вредящите на всички хора бактерии и микроорганизми. Матраците Симеонов от серията, носеща името „Бамбук“, се справят с заплахата от възникване на поява на алергични състояния и домашни акари. И това не е всичко, с помощта на проветряващата им се структура ще бъде избегнато и застояването на влага. По този начин ще ви бъде гарантирана една подходяща, безгрижна и удобна система за качествен спане и почивка.

Серия „Ванилия“ осигурява на потребителите изключително удобство от матраци с дизайнерски плат, който поставя по-високо равнището на мекота и нежност при допир с човешкото тяло. Устойчивата им направа носи тяхната устойчивост, а изборът на бяло ще стои точно в стаята, в която се намира вашето легло.

Подобно на предишната серия, и в раздела, носещ името „Какао“ се съдържат висококачествени за максимално дълго време продукти за спане, гарантиращи най-голямото ниво на релаксация в състояние на сън. Цветният ключ матраците от серията „Какао“ е бял , но, също така, са допълнени леки кафяви допълнения, като по този начин правят повърхността му по-изпъстрена и приятна за гледане.

Серията, която сме кръстили „Climattress”, е една от най-новите подборки матраци в нашия каталог. Всички продукти, които тя обединява, съдържатса с пяна, която помни извивките на тялото, с вградени специални Cool gel капсуловани отделения, чието предназначение е за охлаждане на човешкото тяло при необходимост. Матраците от серията “Climattress” са предназначени за горещините, когато типичните летни температури неизбежно са източник на проблеми в съня на клиентите. И това не е всичко, отворената им композиция дава възможност за движение на въздуха, а това е важно за онези, които не понасят жегите. С матраците от раздела „Climattress” ще си фантазирате, че сте на почивка и се радвате на успокояващия летен вятър.

Раздел „Lux” има и едностранни и двустранни матраци. Две са разликите когато говорим за използваните материали за създаването на тези матраци – само дунапрен и съчетание на дунапрен и пяна, която запомня извивките на тялото. Матраците от раздел „Lux” по-скоро не са меки и създават устойчива база докато спим. Групирането на дунапрен и мемори пяна носи мекота и удобство комбинирайки такава здрава и стабилна основаЕто и причината матраците с такова съчетание от съставни части най-често са избирани за всички, имащи проблеми с гръбнака.

И накрая – носещата името „Ladybird” серия. От предложените тук продукти ще останат доволни всички със силен дискомфорт е зоната на гърба. Тук ще откриете както еднолицеви, така и двустранни матраци. По-специалното при въпросните матраци реално е, че се състоят от много здрава основа. Върху този слой е поставен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретан материалполиеретанслой от изключително специален материал който прави масаж на на всеки, който легне. Придобивайки матрак от раздел „Ladybird”, вие поемате по пътя на понижаване на болките, причинители на неспокойствия в съня ви, и и припомняне на процеса на истинска почивка докато спите.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Еднолицеви матраци

Едностранните матраци по принцип се ползват за кревати, които са с липсваща рамка, поставяща се под матрака. В случай че и и вашето място за спане е е такова, то еднолицевите матраци от , произведени от Симеонов, ще ви свършат отлична работа. Въпросните са именно с приложена рамка за под матрака и ще ви спестят твърде много дълги часове и напрегнати моменти, касаещи нейното установяване и монтиране. Рамките, поставящи се под матрака на нашите еднолицеви матраци са изработени от иглолистен дървен материал. Безспорно тяхно предимство е фактът, че са подходящи за поставяне на повдигащи механизми, когато имаме предвид за кревати с такава функция.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Аксесоари за матраци

Естествено, сред всички продукти на фирма Матраци Симеонов ще се натъкнете на много допълнения за матрака, който сте избрали. От основи и протектори за матраци до възглавници, които засилват усещането за неподправено удобство и комфорт докато спим. Продуктовата ни гама ще ви даде максимален релакс и почивка.

Доверете се на матраците от фирма Симеонов и усетете реалната релаксация по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

матраци 6 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов са най-доброто решение за всяка къща
Мемори матраци
Неочаквани калибри
Разнообразна продуктова гама
Топ матраци
Матраци Симеонов – ключови отдели с продукти
Достъпни финансови параметри и различни разпродажби
Предназначени за деца матраци
Двулицеви матраци
Още различни серии
Еднолицеви матраци
Аксесоари за матраци

Leave a Reply