протеини

протеини

Състав на протеините?

Протеините са естествено необходими макромолекули, които са съвкупност от аминокиселини. Те изпълняват важна функция в стандартното развитие и работа на човешкия организъм. Реално протеините изпълняват дейността на един от жизнените структурни елементи на всички живи клетки. Дейностите , които извършват в организма , са изключително важни и наистина многосъставни. Изхождайки от присъщите основни такива, имащи обвързаност с състава на клетките, и стигайки до даването на присъщи защити на тялото и осигуряването на въздух до тъканите. Организмите ни могат да синтезират част от аминокиселините, съставящи изграждането на протеините, но други различни е необходимо да приемаме от външни източници. Те могат да бъдат хранителните продукти, съставени от много протеини, или различните типове протеинови хранителни добавки, предлагани в продажба.

В кои елементи има достатъчни степени протеини?

За да взимаме потребната ни стандартна доза протеини, е нужно да сме наясно кои хранителни продукти са наситени с тази група вещества . Страхотно е, че съответните храни са доста разнородни. В този смисъл , за да получите протеини, не е потребно да държите някакви строго прецизни режими. Трябва просто да поддържате сравнително уравновесено хранене, което ще ви осигури необходимите полезни елементи . Нека да ви представим кои храни е полезно да притежава такова балансирано хранене:

– телешко месо – освен това че е вкусно , телешкото месо доставя на тялото големи количества протеини. Изяждайки една нормална телешка пържола в интерес на истината бихте могли да си доставите около 22 грама от тях.

– риба – рибата е още един важен източник на важни елементи в организма . Първенец по наличие на протеини е рибата-тон, последвана от аншоата и сьомгата.

– яйца – яйцата са изключително добър тип закуска. Освен протеини, те са наситени и с огромно вещество витамини А, D и Е, също и омега-3 мастни киселини. Яйцата ще удовлетворят чувството за глад и в същото време ще ви захранят с потребната сила за деня.

– боб и леща – бобът е измежду най-подходящите растителни източници на протеини, без значение дали ще бъде сготвен в ястие или приготвен като салата. Основно съдържание на тази разновидност вещества има и в лещата, като в допълнение чрез нея можете да се снабдите и с и желязо, магнезий и калий.

– ядки – редовното яден на ядки е чудесен метод за получаване на протеини. Най-дейни между тях в този смисъл са фъстъците и бадемите, които ефикасно подтискат чувството на глад .

протеини 1 Най-добрите
протеини

Протеините и тренировките

Когато бъдат комбинирани с всекидневни активности , протеините оказват доста положително отражение върху тялото и общата физическа характеристика на човека . Поемане на вещества или хранителни добавки, съдържащи протеин, е хубаво да се извършва около 2 часа преди съответния спорт . В този процес ще се поощри развитието на мускулен растеж и развитие след края на физическите активности . Примесът от протеини и въглехидрати пък бави изразходването на мускулния гликоген и минимализира щетите върху мускулите , възможни от силното действие . Е, сега сте наясно – в случай, че преследвате подобряване на ефективността на дейностите във фитнеса, спомагане на мускулното порастване и развитие , също и засилване на регенериращите методи , протеините могат да бъдат ваш неизменен другар в сбъдването на тези планове .

протеини 2 Най-добрите
протеини

В какви норми са ни от полза протеините?

Това е един в действителност реално сериозен въпрос за протеините, на който ще откликнем . Фактически благоразумните дневни дози протеини са вариращи за неактивни мъже и жени и за тези, които често спортуват на тренировки . По принцип за стандартен дневен прием се подразбира 0,8 грама протеин на килограм телесно тегло . Подобни дози протеин логично са ужасно неприемливи за хора, прилагащи тежки дейности . Задължително е набавянето на по-солидно мяри протеини, за да се застраховаме срещу катаболните процеси във връзка със губене на мускулна маса, настъпващи след завършека на физическите упражнения . Много добре знаете , че стопяването на мастни тела е конкретно свързано с понижаването на цялостния калориен прием. Това обаче не трябва да става за сметка на протеините. Напротив , набавянето на на протеини е необходимо да остане на тези стойности, а в някои аспекти дори да се вдигне . В добавка на това, че пази от катаболизъм, постоянният прием на протеини има термогенна функция, въздейства върху добре работещото храносмилане и абсорбиране на положителните вещества и регулира апетита. Следователно ако подлагате организма си на постоянни спортове и потене в залата , съобразете приема си на протеини с физическият разход, който отделяте нормално .

протеини 3 Най-добрите
протеини

Протеините на Ready for life – класа и ефикасност на реални цени

В серията на Ready for life бихте могли да закупите асортимент протеини и протеинови продукти, част от предложенията на известни и топ брандове за хранителни добавки. Те не само ще ви гарантират чудесно оформено тяло, но и ще ви са от полза за поддържане много добро здравословно състояние . Разбира се , при нас имате възможност да изберете тези протеини от класа на изключително добри цени . Ето най-хубавите разновидности от вида „Протеини“, специално селектирани :

1. Blade Sport Protein Concentrate – стартираме с този много добър протеин на прах . Протеинът има състав 87% суроватъчен протеин и е много добър за постоянно трениращите . Всяка порция на Blade Sport Protein Concentrate снабдява тялото ви 21 грама протеин. Още и , хранителната добавка съдържа голямо количество л-глутамин и аминокиселини с разклонена верига. Вероятно сте наясно , тази група аминокиселини, разпространени под съответното наименование BCAA, са доста от полза за който и да е постоянно деен човек . По какъв начин да приемате протеиновия продукт? 1 цяла мерителна лъжичка разтваряща се в 200-250 мл вода или мляко. Тази мярка нормално се приготвя преди и след тренировка , но за по-голям действие сте свободни да добавите и още един прием при ставане .

2. WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer – идеално естествен гейнър, който служи за надеждно повишаване на мускулните нива . WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer има няколко вида протеин с максимална биологична стойност , създавайки силен анаболен ефект. И още , с действието на въглехидратите, които съдържа , протеинът е и прекрасен източник на енергия за системата на организма. Всяка доза от WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer има 56 грама протеин и почти 230 грама въглехидрати, което го превръща в един от най-ефективните гейнъри разпространяващи се . Съветваме ви да се приема ½ лъжица сутрин ½ доза след упражнения.

3. Prozis Sport 100% Real Whey Protein – изграден от първо качествен суроватъчен концентрат с над 80% белтъчно съдържание . С цялостен вид протеин ще ви бъде от полза да увеличите мускулната си маса, също и да съхраните съответните мускули за напред. Prozis Sport 100% Real Whey Protein е изследван от множество индивидуални лаборатории и има редица документи за качество. Като бонус можете да намерите в прехласващи вкусове, включващи Шоколад и Бисквитки с крем. Наставляваме ви да изпивате 1 лъжица 25 грама сутрин на гладно и 1 доза след натоварване . За бързодействащи ефекти , можете да прибавите и бонус напитка от протеиновия продукт преди физическо натоварване или през вечерта .

4. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured – качествен протеинов продукт, от колекцията на световноизвестена фирма за фитнес хранителни продукти Myprotein. Гарантира на организма по 82 грама протеин на всеки 100 грама сух материал . Myprotein Impact Whey Protein Flavoured има занижено състовяние на мазнини и лактоза, но пък е богат на калции и определените аминокиселини. Чудесен избор както за квалифицирани спортисти, така и за тези , които просто имат желание да придържат здравословен начин на живот . 25 грама от материала се разтварят в 150-250 мл вода или мляко. Това количество стандартно се приема до половин час след спортуване, но ако се нуждаете , можете да я взимате и по всяко друго време .

5. Myprotein Vegan Blend Flavoured – отново вариант от марката Myprotein, което този път е измислено за вегетарианците и веганите. Myprotein Vegan Blend Flavoured е съчетание от грахов протеинов изолат, протеин от кафяв ориз и конопен протеин. Осигурява на организма над 22 грама протеин на приемане, както и целия състав от есенциални аминокиселини. Продуктът има идеално действие върху развитието на мускулната маса и методите на асимилация на основните хранителни елементи от системата . Една доза от Myprotein Vegan Blend Flavoured се изсипва в 150-250 мл вода или сок, като е нужно да бъдат приемани 2 или 3 такива дози всеки ден .

6. Battery Nutrition Whey Gold Isolate – идеален и за дейно трениращи , така и за хора които желаят да завишат обичайния си прием на протеини. Battery Nutrition Whey Gold Isolate е съставен от се състои от само и само висококласни протеин изолат и хидролизат от стабилни източници. Всяка доза от 25 грама дава на тялото 21 грама чист протеин. Приемът подпомага израстването на изчистената мускулна маса и осигуряването на анаболните развития в тялото . Съветваме всекидневно да се приемат по 2 дози – 1 при събуждане и 1 след активности .

7. WIN Nutrition 100% Hi-Protein Standard – протеинова пудра, изпълнена с първокачествени протеини от пет групи източника – суроватка, мляко, пшеница, соя и яйца. Съдържа всички аминокиселини, потребни за скоростното и ползотворно стимулиране на активна мускулна маса. Разбира се и , протеиновият продукт се продава в прекрасни вкусове ванилия, шоколад и ягода и се разтваря без проблеми във вода. Подобно на предния вид, се изпиват по 2 дози дневно – 1 сутрин и 1 след спортуване .

8. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured – за край презентираме едно протеиново предложение от британската марка за спортни добавки Myprotein. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured представлява хидролизиран телешки протеин, извлечен от говеждо месо. Той разработва ускореното и качествено ниво на мускулна маса, едновременно и по-лесното съвземане на тялото след интензивни дейности . Не съдържа лактоза, а количествата на захар и мазнини в сместа са доста занижени . Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured осигурява на човешкия организъм 22 грама телешки протеин и широк хоризонт от есенциални и неесенциални аминокиселини. Хубаво е да се приема по 1 доза сутрин и 1 доза след натоварване. За получаване на най-добри резултати , можете да включите и допълнителна доза от протеиновия продукт измежду храненията .

Погледнете списъка на Ready for life и закупете най-класните протеинови продукти на значително конкурентни стойности, като не забравяте и нашите други продукти:
Л карнитин
протеини
суроватъчен протеин
хранителни добавки
myprotein
аминокиселини
креатин
трибулус
фет бърнър
bcaa

протеини 4 Най-добрите
протеини
протеини 5 Най-добрите
протеини
протеини 6 Най-добрите
протеини
протеини 7 Най-добрите
протеини
протеини 8 Най-добрите
протеини

Състав на протеините?
В кои елементи има достатъчни степени протеини?
Протеините и тренировките
В какви норми са ни от полза протеините?
Протеините на Ready for life – класа и ефикасност на реални цени

Leave a Reply