ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА КАКВО ЗНАЕМ ЗА НАШИТЕ СМАРТФОНИ?

ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА КАКВО ЗНАЕМ ЗА НАШИТЕ СМАРТФОНИ?

Може ли всички ние , да преминем през своя ежедневен и модернистичен ден, без смартфони? Реален отговор на този въпрос представя световната статистика на общият брой потребители на смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Броят на потребителите които предпочитат смартфони естествено се увеличава от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предначертават експертите . Последната година малко повече от 36% от хората по света притежават смартфони, сравнено с 2011 г., когато този процент е просто 10. И ето защо , ще изложим фактори за тяхната популярност.

# КОМПОНЕНТА, РАБОТЕЩИ ЗА ПОВИШЕНИЯ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

общуване с персонална или делова задача ;

ползването на множество модели апликации за виртуално пазаруване или резервации;

помещаване на сантиментални спомени или изживявания ;

слушането на музика , от смартфона, ни зарежда с жизненост, сила и прекрасни вибрации.

ПОЛЕЗНИ УКАЗАНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ГРИЖАТА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

Веднага щом го закупите , харесайте му калъф, който ще приляга идеално на вашият смартфон – това ще го запази от наранявания или евентуално изпускане върху екрана . Дизайна, също трябва да се има предвид, вземете калъф, който отговаря на точно по вкуса ви и с него се чувствате добре, когато смартфона е в ръката ви;

Протектора, със сигурност е важен елемент от протекцията за смартфона – той предпазва дисплея от белези и в някои моменти от леки напръсквания с течност ;

Бъдете на щрек , запазете смартфона си от вода. Ако по случайност , попадне по-голяма капка или го облеете, моментално премахнете батерията, за да може за час да изсъхне и чак след това я върнете отново .

Веднъж месечно е хубаво да бъде направен цял цикъл на заряд на батерията на смартфона. Тоест за смартфона ви е наложително зареждане на 100% и след това да оставите батерията да се разреди цялостно , стигайки до 0 и сам да изключи . Така ще запазите живота на батерията за по-дълъг период ;

Пазете смартфона си в добро състояние – редовното зачистване , ще направи дисплея наслада за очите и по този начин ще изглежда още по-красив . За тази работа не разчитайте на хартия, а просто фина кърпичка, в обратния случай , би могло да бъде нанесено нежелано надраскване на екрана;

Слагайте смартфона си, всеки път на едно и също място, когато излизате . Пазарувайки в магазин или друга обществена сграда, внимавайте при кратко оставяне , някой може да ви го вземе или открадне. Ето защо , не забравяйте да използвате FindMyPhone или идентичната функция, ако бъде загубен или откраднат.

Повече за  смартфони 1
Повече за смартфони

ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните в действителност е една от най-съществените характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, играят роля и специфичните функции, например: двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

Оферти за смартфони 2
Оферти за смартфони

ПЪСТРОТА ОТ НЮАНСИ ИЗОБИЛВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

За екрана на смартфоните от голямо значение е нивото на цвета и яркостта, а не само разделителната им способност. Ако обърнете внимание , колко ярък е панела, това ще е показател и за наситеността на нюансите – AMOLED панелите застават преди LSD, по тези параметри . Предимството на новите смартфони е, че те имат висок, динамичен диапазон – HDR, представящ още повече наситеност.

КАКВИ БИ БИЛА ИСТИНСКАТА ПОЛЗА ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в сегашни дни е един компактен джобен компютър, имащ процесор, памет и прекрасен дисплей, върху който можеш да намериш каквото и да е. Няма значение от подробността къде се намираме , ни се предоставя опция си дадем сметка , че мнозинството хора всъщност “живеят в“ самртфона си и винаги търсят нещо, най-вероятно себе си. Самата дума смартфон е словосъчетание от английските smart и phone, като първата се превежда : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – това реално изрядно пасва на критериите на самртфона. Идва момента видим главните плюсове от смартфона:

Водим разговори с близките ни , понякога с часове или по работа се свързваме колегите ни;

Подчертаваме интернет присъствието си , чрез социалните мрежи, а от там сме винаги на вълната на случващите се случки , анализи и споделяния ;

Напоследък често смартфоните участват в процеса и в офиси на фирми, за резултатна дейност ;

Ако сме изморени от ежеминутните ангажименти , чрез смартфона си, бързо и без проблеми „преминаваме“ в любимата си апликация , за да се потопим в предпочитана песен; да се пренесем в алтернативен свят , избирайки чувствен филм; да се разтоварим с хумористично предаване или поне за мъничко да се „впуснем“ в редовете на любопитна книга .

Смартфоните са наш личен приятел , когато сме прегладнели , независимо колко е часа .

В случай, че поискаме да снимаме селфи, имаме емоционален момент от точката на кипене ;

Преносимите ни компютри са прекалено тежки , в съпоставка със смартфоните, които не просто са преносими, но се събират в малкият ни джоб .

Най-добрите на пазара смартфони 3
Най-добрите на пазара смартфони

КАКВО ТРЯБВА ДА ИМАМЕ НА УМ ЗА ТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не се доверявайте на смартфон, чиято батерия издържа по-малко от 10 часа. Във виртуалната страница на ООД, бихте могли видите категория от смартфони, ефективно тествани за дълготраен „живот“. Ще можете да изясните за себе си, кое устройство ще ви придаде подсигуреност и спокойствие – зареждате веднъж , за няколко дни.

Разнообразие от смартфони 4
Разнообразие от смартфони

ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПАЗИМ НОВИЯ СИ СМАРТФОН?

Налични са няколко съществени неща, които сте способни и трябва да вземете предвид , при условие, че ви се иска да запазите своя смартфон и той да функционира по-издържано и за дълъг период от време.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ И ДА ПОМИСЛИТЕ И RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ ТРЯБВА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не от незначителна важност , RAM паметта е основен критерий при смартфоните, за да пазите колкото желаете музика , игри, галерии и клипчета. 32GB е добра стойност, оставяйки на страна че последните писъци видове смартфони имат 64GB.

ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ИЗБЕРЕМ КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯТ СМАРТФОН?

Разнообразният асортимент от смартфони в продажба , в повечето случаи би могло да ни подведе, ето защо е добре в случай, че следваме опита на изпитана фирма на пазара , както е ООД. Ето и най-съществените съвети , които специалистите от ООД представят . Главни елементи за подбор на вашия нов смартфон:

Вижте нашите смартфони 5
Вижте нашите смартфони

ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОДБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Влезнете в страницата на ООД и изберете смартфона, подходящ за стила ви на живот и нужди . Практичен, удобен и с грабващ окото външен вид е вашият смартфон, с който се чувствате естествено. Разгледайте още разделите в сайта ни пълни с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Типове смартфони 6
Типове смартфони
Голямо разнообразие смартфони 7
Голямо разнообразие смартфони
Разновидности смартфони 8
Разновидности смартфони
Качествени смартфони 9
Качествени смартфони
Изключително качествени смартфони 10
Изключително качествени смартфони
Каталог смартфони 11
Каталог смартфони

ПОЛЕЗНИ УКАЗАНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ГРИЖАТА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ
ПЪСТРОТА ОТ НЮАНСИ ИЗОБИЛВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВИ БИ БИЛА ИСТИНСКАТА ПОЛЗА ОТ СМАРТФОНИТЕ?
КАКВО ТРЯБВА ДА ИМАМЕ НА УМ ЗА ТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПАЗИМ НОВИЯ СИ СМАРТФОН?
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ И ДА ПОМИСЛИТЕ И RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ ТРЯБВА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ИЗБЕРЕМ КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯТ СМАРТФОН?
ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОДБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Leave a Reply