Мезотерапията – полезна практика за цялото тяло

Мезотерапията – полезна практика за цялото тяло

Често технологиите по мезотерапия биват два основни типа – за лице и за цяло тяло. Като мезотерапията за лицето е подходяща към усъвършенстване и ободряване на лицевата част, осигурявайки ѝ здрав и хубав вид. Но, мезотерапията за тяло съдържа и други положителни предимства, в това число активиране премахването на „паласките“. Нека в текста да разберем най-важните сведения, които да научите за различните видове мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – този тип мезотерапия е предназначен за лицевата кожа, шията. Основната ѝ цел е да достави на кожата ценните вещества . Защо е необходима мезотерапията за вас? Запомнете, че с остаряването по лицевата кожа излизат разнообразни белези на старост. Те представляват по принцип разпускане на кожата, намаляване на нейната свежест, подмяна на блясъка и, уви, възникване на бръчки. Мезотерапията ще ви помогне да заобиколите същите нежелани последствия и да спасите силния и очарователен външен вид на своето лице. Следствията от доверяването на мезотерапията за вашия лик съдействат за подължително получаване на по-млад вид на кожата, лишаване от фини бръчки, както и приключване с нежеланите торбички и сивите кръгове около очите. Съвсем малко чудо, спомагащо лицевата кожа да има излъчване близко до чисто ново.

2. Мезотерапия за тяло – вече разбрахте, мезотерапията за тяло е различна от тази за лице по своя смисъл и употреби. Въпросната процедура е насочена най-вече към премахване на мастните натрупвания и дооформяне на съответната част от телата ни в желания вид и форма. Този похват става като влияе над алфа – и бета – рецепторите на клетките в подкожните мазнини. Можем да ви изясним максимално простичко как точно функционират тези рецептори. Истина е, че въпросните рецептори приличат на начална и крайна врата за мазнините. Всъщност през алфа – рецепторите въпросните клетки получават мазнини на склад, докато бета – рецепторите извеждат мазнините в случай, че се нуждаем от още количество енергийни сили . Тогава действа мезотерапията като дейност. Сложените посредством мезотерапията нужни вещества подтиква активността на бета – рецепторите за отърваване от на мазнините и ,разбира се, спират обратния прием на мазнини в тялото чрез алфа – рецепторите. Така се придобиват редица очаквани за нас ефекти. В съответствие със зоната на употреба на мезотерапията, вече споменатите приятни ефекти вероятно включват прибиране и скулптуриране на коремната област, бедрата, седалищната област или ръцете. В допълнение, чрез мезотерапията ще се постигне заличаване на целулита и смаляване на размерите на тялото ни. Така че ако бленувате за приятно и силно тяло, мезотерапията ще ви свърши работа за реализиране на целта ви.

Мезотерапия – няколко полезни съвета

Представяме ви няколко препоръки за случаите, когато ще сте подложени на мезотерапия. Тези препоръки са за това какво трябва да се прави и не трябва да се върши преди мезотерапията, както и с възможностите за по-голямо удължение на следствието от инжектирането. Следват необходимите ни препоръки към всички, доверили се на мезотерапията:

– само при лекари специалисти – това е началният и всъщност най-смислен съвет, свързан с мезотерапията, който да не омаловажавате. Мезотерапията е необходимо да се практикува единствено в при лекари или професионални клиники. Не се подвеждайте от факта, че всичко свършва елементарно и неусетно. Не забравяйте, че става въпрос за здравето и красотата ви, и не е препоръчително да се оставяте на съмнителни лица.

– колкото се може повече знания – не се притеснявайте да задавате въпроси и да желаете максимално много новини относно практиката по мезотерапия, която ще да бъде реализирана, и присъстващите в нея ингредиенти. Ако сте наясно с всичко около манипулацията, още по-добре. Препоръчително е да се заинтересувате какви неща ще ви вложат. Поискайте да знаете дали тези продукти са закупени от фирмата, която ги е произвела или оторизирана фирма, разбира се, какъв е гаранционният срок за тяхното качество. В случай че приложението по мезотерапия доказано се извършва в съответствие с отличните актуални образци в тази сфера, съответните специалисти няма да се дърпат да откликнат изчерпателно на всякакви питания.

– не се залъгвайте по цената на мезотерапията – ако все пак ви подхвърлят успешна мезотерапия на доста по-ниска цена от другите в тази сфера, се замислите дали рискът си струва. Екипът ни ви съветваме да не поемате рискове с пригодността на манипулацията по мезотерапия, тъй като това по-късно може да доведе до поява на неискани и даже негативни последствия за вас и вашето здраве.

– директно преди мезотерапията – знаем за определени вещества, които е препоръчително да не се употребяват директно преди вършенето на процедурата по мезотерапия. Под „тъкмо“ в момента фиксираме 24 часа преди съответната процедура. Ккои са въпросните забранени за употреба течности? За такива това са аспирина и всякакви други вещества със съдоразширяващи свойства, разбира се, и всякакви алкохолни напитки. Има случаи, в които пиенето на подобни вещества преди мезотерапия може да доведе до нежелани последици за здравословното ви положение.

– буквално след мезотерапията – след финализиране на манипулацията по мезотерапия, отново е нужно да следвате специфични правила и добри идеи. За начало, поне няколко часа след мезотерапията не се гримирайте. Къпането и съответно намокрянето на работеният участък за втори път не е препоръчително. Втората ни препоръка към клиентите важи за по-дълго време, а по-точно две пълни денонощия или пълни 48 часа след извършване на манипулацията по мезотерапия. Внимавайте в посоченото време да не се подлагате на тренировки или интензивни физически натоварвания , които ще доведат до червени лицеви петна, но и да не ходите на всякакви горещи процедури сауна, парна баня.

– подарете си дълговременни последствия – както обяснихме, стигането до трайни следствия от манипулацията по мезотерапия силно зависи от персоналните ви действия и привички. Подсилването на ефекта от мезотерапията е задължително обвързано със следенето на специализирани хранителни диети, запазването на тялото в добра форма и без изключение стриктен здрав живот. За да научите още що се отнася до съвети след края на техниката по мезотерапия, попитайте вашия специалист.

Видове мезотерапия 1
Видове мезотерапия

Истина ли е, че процедурите по мезотерапия са безболезнени?

Да, сесиите по мезотерапия са напълно безболезнени на всички. За да сте сигурни в това , помислете какво действително се явява мезотерапията. Миниатюрна инжекция, с помощта на която в организма се слагат полезни и захранващи вещества за справяне с най-популярните непиятности с кожата ни – от стареене и загуба на еластичност на кожата, до акнеична кожа, разлинчно пигментиране и петнист тен. Ето защо в действителност няма защо да се притеснявате. Процедурата по мезотерапия въобще не е обвързана с усещането на болезненост или неприятни емоции. Единственото, което може да усетите, се явява краткотрайно боцкане или парене в третираната зона.

Препоръки за мезотерапия 2
Препоръки за мезотерапия

История на мезотерапията

Преди да научим нужното за всички плюсове и свойства на мезотерапията, ще ви сближим общо с старта на нейното първото излизане и увеличаване. Като процедура мезотерапията е открита и употребена първоначално през 1952 г. от Мишел Пистор, прочут в същия период френски медик. Факт е, че срещането на мезотерапията се реализира по съвсем случаен начин. При Пистор пристига болен човек с астматичен проблем , имащ нужда от спешни лекарски действия. Уви, в този момент френският лекар не открива нужните инструменти. Поради тази причина френският медик решава да импровизира, за да спаси ситуацията. Специалистът вижда потрошена спринцовка с дължина на иглата 4 мм и вкарва нужния медикамент. Смутът му е страхотен, щом пациентът не просто се чувства по-добре, но и пристъпът му напълно изчезва. Тогава Пистор говори за находката си на неговия колега Карно. Двамата френски лекари реализират много проучвания, след които се заражда нов вид терапевтични игли с дебелина 4 мм , които започват да се използват в дейността мезотерапия.

Нужно е да минат три десетилетия и повече, преди мезотерапията категорично да бъде призната за метод на официалната медицина. Това е факт през 1987 г. благодарение на Френската Медицинска Академия. Първоначално мезотерапията е използвана най-често при лекуване на спортни травми или проблеми от ревматоиден характер. Впоследствие техниката намира мястото си и в разкрасителната медицина като средство за лекуване на човешката кожа, бой със загубата на коса, намаляване и изглаждане на целулита, редуциране на излишъци на мазнини в някои области с проблеми от всички тела и т.н. Смисълът на мезотерапията и положителните следствия, които технологията предлага на всички нас, светкавично разширяват известността ѝ. Доста скоро тази популярност излиза извън Франция и се настанява в редица други европейски държави. За да се стигне до днес, когато вече мезотерапията е масово одобрявана дейност за подновяване на кожата във всяко кътче на света. Сигурните изключителни успехи, отсъствието на каквато и да е болка и неприятни ефекти при извършване на процедурата, правят мезотерапията дълготрайно „рамо до рамо“ с бъдещите промени на медицината в естетичния сектор.

Препоръки за мезотерапия 3
Препоръки за мезотерапия

Мезотерапия – най-важни особености и приспособления

Мезотерапията разполага с различни качествени умения и употреби както за лицевата кожа, така и по отношение на всички пространства от човешкото тяло. Тръгвайки от пълното подмладяване на кожата и премахване на началните признаци на бръчки, и спирайки до третирането на целулита и редуцирането на натрупаните мазнини. Веднага ще разгледаме разделно всяка важна дейност на мезотерапията, показвайки на преден план нейните особености, свойства и преимущества за кожата ни. Е , време е да започнем:

– мезотерапия: процудера за подмладяване – приложението на мезотерапията да прави човешката кожа по-млада основно се свързва с хиалуроновата киселина. Какво всъщност представлява тя? Какво е тя? Но какво реално е тя? Какво точно е тя? Но какво е хиалуроновата киселина Тази субстанция е цялостно природна частица, извеждаща се от нашия организъм. Нейните големи достойнства са да овалжнява кожата, да гарантира еластичните ѝ способности и да редуцира процесите на отпадналостта. С остаряването на човек обаче процесът на синтезиране на киселината с хиалурон много се редуцира и така е необходимо периодично да бъдат допълвани извънредни количества от нея с помощта на разнообразни действия. Подобна процедура всъщност представлява мезотерапията. При мезотерапията / киселината с хиалурон се наслагва в проблемната кожна областкомбинирано с другите благоприятни и нужни материали. И резултатите са страхотни. Благодарение на мезотерапията се случва тоталното подмладяване и заздравяване на кожата, подобряване на еластичните ѝ умения и връщане на добрата ѝ външност. Та ако срещнете трудности с остаряла, твърда и уязвима кожа по лицето, мезотерапията се оказва най-добрата и удобна опция за за вашата кожа.

– мезотерапия: кожа с акне – когато става дума за нашите лица, акнето също представляват твърде непрекъснато изникващ проблем днес. И причина за това са не само постоянно явяващите се проблеми с пъпки с гной, а и сложните за премахване следи, които те оставят след себе си. При условие бихте искали незабавно и ефективно да заличите въпросните следи, то незабавно ви напътстваме да се облегнете на действието на мезотерапията. Мезотерапията събира в себе си методи, действащи нарочно за изравняване на несъвършенствата и премахване на отпечатъците, дело на акнето. Все пак същото никак не е единственото качество на мезотерапията във въпросното направление. Освен премахване на нежеланите следи, мезотерапията носи и изравняване на повърхността и коригиране на тена на кожата. Освен това, мезотерапията дава резултати и в ролята на полезна превенция срещу още една акция на акне по кожата на лицето.

– мезотерапия: справяне с целулит – мезотерапията върши отлична работа и с третирането и спасяването от целулит. В тази сфера мезотерапията води до много по-бързи и ефикасни последици в съпоставка с често избираните козметични продукти, борещи се с целулита независимо от каква разновидност и от кой производител са. Откъде идва солидното водачество на мезотерапията, когато става въпрос за трудности с целулит? Изходът от това чудене дефакто е твърдеелементарен. За да махнем целулита трябва подходящите активни субстанции да проникнат колкото се може по-надълбоко в дермата, намираща се под епидермиса. Това със сигурност няма как да стане чрез многото козметични продукти, борещи се с целулита, контролиращи влиянието си изключително до най-горната повърхност, естествено епидермиса. Съвсем друго нещо е случващото се с мезотерапията. Събраните полезни вещества, вкарани по време на действието на мезотерапията, преминават колкото трябва дълбоко в кожата, гарантирайки максимално полезен ефект що се отнася до спасяване от целулита. Изборът на мезотерапията за спасяване от целулит безспорно ще ви гарантира отлични и продължителни реакции в тази насока.

– мезотерапия: прекалено много мазнини в по-проблематични области – повечето проблемни зони при нежната част от човечеството са винаги разположени в обсега на корема, краката и дупето. Те прецакват телата на жените и понякога представлява трудност да се скрият/ се спасим от тях въпреки специално хранене и съсипващи тренировки в залата. Ако случаят при вас е подобен, то горещо ви даваме акъл да се доверите на мезотерапията като възможност за премахване на неприятните мазнини и намаляване на пълното ви тегло. Какво е действието на тази мезотерапия, предназначена за вталяване? При тази мезотерапия в по-проблематичната област се полага подборка от полезни вещества, умеещи да унищожават мазнините. Мезотерапията гарантира добри и трайни ефекти в този аспект. Тя не само ще премахне мазнините и оптимизира цялостната форма на тялото ви, но и ще съдейства за активиране обмяната на всички вещества и обновяване цвета на кожата в областта. Важно е да знаете, че мезотерапията е съвместима ефикасно и съчетано с всякакви различни решения за намаляване на телесната маса като всякакъв спорт, специални хранителни режими и т.н. Комбинирането на мезотерапия и идентични процедури ще гарантира още по-добра резултатност що се отнася до търсените резултати за тялото ви.

– мезотерапия: лечение на стрии – стриите минават за много належащ проблем, който в никакъв случай не се свързва само с дните по време на износването на бебето и израждането. Е, стрии могат да се появят освен при жени, но и при мъже , представители на всякакви възрастови категории. Какво са стриите? Говорим за резки, оформени заради миниатюрни кожни сцепвания, които е възможно да имат белезникав, цвят на виолетка или светлорозов цвят. Точките от тялото, където по-често се откриват, са ръцете, гърдите, корема и бедрата. Както вече споменахме, файторите за появяване на стриите в някои случаи не са причинени от бременеене или поява на новородено. Тези знаци се явяват и при бърза и значителна загуба на тегло, както и наличност на някакво хормонално нарушение. Невероятен шанс за сбогуване със стриите е прилагането на мезотерапия. През последните години действията по мезотерапия се усъвършенстваха внушително в това отношение. Вече мезотерапията е чувствително по-ефикасна и ценна касаейки ограничаване и премахване на стриите, обновяване здравето на кожата и завишаване на защитата ѝ по натурален начин. Мезотерапията не само ще ви се притече на помощ да премахнете стриите, но и ще ви гарантира, че несъвършенствата няма да върнат обратно в скоро време.

– мезотерапия: оредяване на косата при жени – мезотерапията работи и за успешно и адекватно надвиване на проблеми с падане на коса. Тази процедура е подходяща за ползване, без значение дали сте с поддържана, изсушена или пък омазнена коса. Как се осъществява на практика мезотерапията на косата? При тази практика в кожата на скалпа се поставя комбинация от необходими субстанции, чиято функция е да подобряват растежа на косата и да запазят градежа ѝ. Многобройни са безспорните следствия вследствие извършването на действие по мезотерапия на косата. Първо, благодарение на мезотерапията се наблюдава цялостно подновяване на косата що се отнася до нейната здравина, обемност и видимо сияние. Освен всичко мезотерапията ефикасно провокира израстването на косата и в същото време дава адекватен щит срещу появата на бели косми.

– мезотерапия: трудности с пигментации – изникванията на петна представляват един неприятен момент , говорейки за кожата на лицето. Тези петна придават на лицето изкуствен и блед външен вид. При ситуация, в която не се предприемат каквито и да е смислени решения срещу тях, силно вероятно е да продължат съществуването си дълго време , но и да се разпространят още повече. Мезотерапията се счита за част от най-доказаните и ценни решения за премахване на изникването на петна. При мезотерапията за пигментации се прилага микс от ценни субстанции, които изпълняват три основни свойства – избелване на лицата, ревизиране на петната и помощ чрез противо-окислители. Прилагането на акция за мезотерапия позволява мощно да се редуцират некрасивите пигментации, а също и да се предотврати появата на новообразувани такива. Плюс това, заради мезотерапията се докарва по-бляскав и лъчист тен, който оказва задоволително влияние спрямо външния ни вид и внушение на лицето.

– мезотерапия: проявление на купероза – преди да прочетем за работата на мезотерапията в тази посока, ще разгледаме какво ще рече купероза. Това е определено като промяна на вените и капилярите, при което върху кожата на лицето се появяват ясни румени кръгове. По-често тези кръгове са в комбинация с парене, сърбене и различни некомфортни усещания. С какви методи мезотерапията помага ако се появи подобен проблем? Първо, нужно е да сте знаете, че няма начин посредством мезотерапията да се спре напълно това състояние. Затова трябва да се работи чрез специални лазерни методи, за които е необходимо да се свържете с вашето джипи. Мезотерапията реално ще ви подпомогне осезаемо да подобрите здравето на лицата ви и да намалите до минимум резултатите върху цялостното излъчване, създадени от куперозата. С помощта на мезотерапията кожата става по-светла, а проявие на куперозното състояние в уязвените зони от лицето се оказват много по-бледи. Това не е финалът. Използването на процедурата по мезотерапия ще донесе и защитен ефект, спасявайки вашето лице от образуването на още от неприятните алени петънца.

– мезотерапия: поява на розацея – розацеята се нарича друго конкретно заболяване, което най-често се появява при жените в по-зряла възраст. Какво реално е розацеята? Да кажем, че розацеята е хронично възпаление на лицата ни. При розацеята се забелязва всеобхватно зачервяване на кожата, а също и явяване на разширени съдове по лицето, следвани от алени пъпки. Първоизточниците за формирането на розацеята може да са най-разнообразни – от драми със корема и стомаха до завишена или по-оскъдна функция на жлъчния мехур и т.н. Ако става дума за това пак ценното действие на мезотерапията не е обвързано дотолкова с категорично премахване на болестното състояние, а по-скоро с редуциране на резултатите от болестното състояние над човешкия външен вид. Изборът на практика по мезотерапия съдейства за махане на проблеми като зачервявания и пъпкипо лицето, заедно с връщане на неговия здравословен и естетичен външен вид.

– мезотерапия: болка и възпаления – както споменахме в параграфа „Каква е историята на мезотерапията“, като активност мезотерапията отначало е използвана за подобряване на всякакви силни болки и удари. Чак след известно време се признават полезността ѝ в разкрасителните процедури, които днес са с огромна популярност. По едно и също време обаче мезотерапията все още оползотворява активно за лекуване на болежки и възпаления. По този начин тази терапия всъщност представлява сред най-качествените и полезни процедури в медицината . Мезотерапията реализира прекрасна дейност при силна болка в областта на цялото тяло, хронични болки, а също и т.нар. постоянни силни болки, мъчещи човек в продължение на години. Като допълнение, мезотерапията става много ценна и при незабавното и ефективно подобряване от удари по време на спорт, но за това ще ви обясним в следващите редове.

– мезотерапия: лечение на контузване от спорт и проблеми – постепенно мезотерапията стана още по-често ползвана и харесвана практика, щом става дума за разнообразни спортни травми и болести. И причината за развитието на нещата е много проста. Ако съпоставим с близки техники, които са на пазара, мезотерапията прави заздравяването значително незабавно и резултатно. Тази практика е идеална за приложение при някои от най-редовно случващите се спортни травми, като например проблеми на връзките и ставите, хрущялните тъкани, различни сухожилия или мускулните групи. В процесите по мезотерапия, идеални за излекуване на контузване от спорт, се разчита на микс от целенасочено отбрани ценни вещества. Често същите полезни вещества съчетават медикаменти против възпаление, още за тъканно регенериране, витамини и фитопрепарати. Позволено /. Разрешено е мезотерапията да е в съчетание с всякакви процедури за физиотерапия, за да се покачи най-качествено ценноста за на.

– мезотерапия: костни и ставни заболявания – и още едно приложение на мезотерапията, свързано със зоната на класическото лечение. Мезотерапията е особено ценно помощно средство насочено към намаляването на състояния на болки, провокирани от костни и ставни заболявания. За примери за съответните страдания посочваме ревматоидния артрит, брахикардиите, остеопорозата и невралгичния ишиас. Най-силно ефикасно развитие мезотерапията дава на пациентите, боледуващи от остеопороза. При поставянето на мезотерапията за целта в човешкото тяло се въвежда смес от полезни вещества като витамин Д, калций и др. Тези субстанции са обогатени със свойството да подновяват костния строеж и да влизат в ролята на силно обезболяващо оръдие за всички. Мезотерапията значително ще смали нежеланите усещания, дело на остеопорозата, и ще се задейства в процеса на борба със здравния проблем.

Разновидности мезотерапия 4
Разновидности мезотерапия

Поражда ли се опасност от появяване на странични неприятности от мезотерапията?

Мезотерапията не носи заплаха от поява на тежки странични ефекти за когото и да било. Всъщност практиката по мезотерапия се реализира с фина и тънка игла, елиминираща опасността за забележими и дълготрайни белези на кожата. Да, понякога е възможно да се появят дребни червени точки, класически синки или прекалена чувствителност на кожата в третираната зона. Все пак става въпрос за съвсем краткотрайни ефекти, които напълно се махат за няколко дни. За алергии въобще не може да става въпрос, понеже в мезотерапията се използват хиалуронова киселинна субстанция, полезни вещества, които са безспорно сигурни за организма и се възприемат от него безпроблемно.

Плюсове на мезотерапия 5
Плюсове на мезотерапия

Въпросите, които всеки задава за мезотерапията

Накрая завършваме и с най-редовно питани въпроси за мезотерапията, които по-често получаваме от всички клиенти. Чуденията са свързани със характерността на цялата технология по мезотерапия, неочакваните реакции и рискованостите за осъществяването ѝ , също и същините на съдържащите се в нея материали. Научете в сега нужната ви информация, която искате да знаете за мезотерапията.

Повече за  мезотерапия 6
Повече за мезотерапия

Каква роля изпълнява хиалуронът в мезотерапията?

Както вече споменахме в текста, заедно с всички витамини и полезни вещества, в мезотерапията се прилага и киселина с хиалурон. Тази киселина се явява крайно чудесна алтернатива не единствено за мезотерапията, но и за всякакви манипулации в индустрията на козметиката. Съществуват множесво причини за това. На първо място, хиалуроновото вещество е съвършено органична съставка, образуваща се от всеки организъм в нормално състояние. Освен това въпросната има специални особености по отношение запазване на овлажняването на кожата, връщане на еластичността ѝ и забавяне на състаряването. Предлагаме ви главните предимства на хиалуроновата киселина, правещи нейното използване в мезотерапията така удобно за клиентите:

1. Безопасна никой човек – хиалуронът се явява материя, произвеждаща се в организма ни. Това прави нейното инжектиране чрез мезотерапията доказано без никаква опасност. Тази киселина се поема много безпроблемно от нашите тела и не причинява никакви тежки състояния на алергии или нежелани последствия. По каква причина е хубаво за хората вкарването на хиалурон с помощта на мезотерапия или други медицински процедури? За съжаление с възрастта процесът на създаване на хиалуронова киселина, за който споменахме, значително отслабва. Този факт действа отрицателно на вида, гъвкавостта и подхранването на кожата. Придобиването на допълнително киселина с хиалурон с помощта на мезотерапията помага за задържане на младежкия вид на кожата и премахване на всякакви кожни неприятности.

2. Скоростни и ефективни последствия – поставянето на хиалуроновата киселина в мезотерапията и другите козметични сеанси носи бързи и реални последици за дадения човек по отношение външността на всяка кожа. Тези моментални и ефективни последствия се случват при разнообразни употреби на хиалуронът в това направление. Дори и да се касае за пълно възстановяване на кожата, по-качественото ѝ овлажняване или пък отстраняване на различни видове бръчки, киселината с хиалурон ще работи отлично. Именно тези специфики на киселината с хиалурон я превръщат в предпочитана и приложима в процедурите по мезотерапия. Трябва да сте сигурни, че мезотерапията с киселина с хиалурон ще ви донесе желаните резултати и ще обнови значително цялостния изглед на вашата кожа.

3. Пазене на добрия ефект – още едно категорично полезно свойство на хиалуроновата киселина, правещо я да бъде страшно перфектна за мезотерапия и всички други процедури на козметиката. Позитивното действие на киселината с хиалурон върху нашата кожа е с трайност за достатъчно дълъг период. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След изтичането на въпросния период, без проблем може да се реализира допълнителна процедура по мезотерапия или друга козметична сесия с наличие на хиалурон, за да се запази качественият и привлекателен външен вид на кожата.

4. Лесно и светкавично приложение – и не на последно място, процесът по инжектиране на хиалуронът в тялото ни е безспорно елементарен и едновремнно безболезнен за нас. Чесо той се случва в най-много четвърт час. Без значение дали става въпрос за мезотерапия, лицеви филъри или различни сесии с участието на киселина с хиалурон, не се наблюдават силна болка или неприятни действия за клиента. Както разбрахте, единствено може да получите чувство за боцване или затопляне на третираното място. Тези ефекти логично отшумяват почти веднага след приключване на сесията.

Чрез Мезотерапия ЕООД можете да сте изцяло убедени в успеха и гранацията на правените манипулации по мезотерапия. Нашите професионалисти са притежатели на доказани умения и богат опит в този бранш, а продуктите, които използваме за мезотерапията, са само на най-добро ниво. Изберете Мезотерапия ЕООД и ще се радвате на идеални последици по отношение на красивия и запазен външен вид!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Информация за мезотерапия 7
Информация за мезотерапия
Полезно за мезотерапия 8
Полезно за мезотерапия
Препоръки за мезотерапия 9
Препоръки за мезотерапия

Мезотерапия – няколко полезни съвета
Истина ли е, че процедурите по мезотерапия са безболезнени?
История на мезотерапията
Мезотерапия – най-важни особености и приспособления
Поражда ли се опасност от появяване на странични неприятности от мезотерапията?
Въпросите, които всеки задава за мезотерапията
Каква роля изпълнява хиалуронът в мезотерапията?

Leave a Reply