Непознати препоръки , които може да са ви интересни относно летните гуми

Непознати препоръки , които може да са ви интересни относно летните гуми

Огромната важност на летните гуми

Безспорно е , че летни гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на колата и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се държи на пътното платно – летните гуми притежават необятно многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените особености . Статистиките обозначават , че все повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят съвременен сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат сменени.

Експертите от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви предоставим редица сериозни избори, и то на достъпни цени, също така и предимството по най-бързия и лесноосъществим начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки един от автомобилните ни сервизи, находящи на територията на цяла България .

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават чувствително по-благоприятно изхабяване на предпазителя и по-краткосрочен спирачен път на сухи и влажни пътни ленти , подпомагайки на водачите да държат под контрол ситуацията и да се наслаждават на приключението . Технологията Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхност и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Освен това , модерната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават оптимизирано сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и в същото време олекотена. Гамата съдържа 41 типа от 17 до 20 инча.

Най-добрите летни гуми 1
Най-добрите летни гуми

Летни гуми от линията на фирмата Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и сполучливи марки в интернационален мащаб. Още от създаването си през 1967 година, марката се разширява непрекъснато в тон с най-модерните технологии и тенденции на пазара, за да гарантира спокойствието и сигурността на водачите . Разнообразните модели  летни гуми на Maxxis включват в себе си разнообразни качества и приоритети . Някои от летните гуми са със специална структура , която ги превръща в особено дълготрайни , и имат относително продължителен живот, даже и при неточно изхабяване. При различни видове летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите канали и раменните блокове увеличават сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с практичен каркас, които усъвършенстват контрола и сигурността на пресечен терен.

Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те съдържат широки проводници за извеждане на водата и тръби по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този вид летни гуми е съставен от допълнително висок скоростен индекс и уголемена трайност на вътрешната конструкция , като обезпечава запас от сигурност при неблагоприятни обстоятелства.

Изключително качествени летни гуми 2
Изключително качествени летни гуми

Летни гуми Syron – ключови преимущества

Важно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че фактически с тях подчертано се смекчава евентуалността за зараждането на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , тъй като летните гуми на SYRON са с значително ниски равнища на звук, лукс при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-значимото нещо , от което има нужда един шофьор. Нещо повече , SYRON са от онези компании , които включват в индивидуалните си модели новата методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се изстудява като една особена протекция против нейното нагорещяване. Изводът от това е, че летните гуми механически стават използваеми за още по-сериозен пробег и забележителна твърдост даже и при управление с повишена скорост.

Летните гуми Cross 1 Plus – защита за семейството ви

Летните гуми Cross 1 Plus съставени са от по-плътна смес на предпазителя и вече обговорената система за вторично охладняване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за огромна скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани шосета .

Информация за летни гуми 3
Информация за летни гуми

Летни гуми SYRON – вторични плюсове

Не можем да не обърнем внимание и на наличието на още много достойнства на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири големи водни прорези, които обезпечават спокойствието Ви при вече отбелязания аквапланинг; полегати, кръговидни раменни повърхности, които се влияят незначително от пътното платно и посредством които се прецизира шофирането и се ограничава вероятността от някакво обширно деформиране ; модерната сликова смес, която отпимизира шофирането на мокра и суха настилка; резултатен дизайн, с който се извършва уравновесено разположение на натиска при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-равно . Летните гуми на компанията SYRON състоят се от други любопитни и значими характерни особености. Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-доброкачествено сцепление в извънредни обстоятелства; системата, която намалява деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обикновено натоварване и внезапно спиране – това са все неща, които наедно с изредените до този момент такива, правят продавача на съответните летни гуми изключително конкурентен и първокачествен , което от своя страна е причината да се конкурира резултатно с най-известните производители в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава уважение и факта, че при производството на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба доста по-олекотени материали, което свежда тежината на летните гуми до незабележимото. Това дава шанс за по-обширен пробег и по-намален харч на гориво.

Оферти за летни гуми 4
Оферти за летни гуми

Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три важни надлъжни улеи върху предпазителя, които оптимизират отводнението и придвижването по незасъхнала настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с различна дълбочина, което понижава звука и редуцира съпротивлението при търкаляне. Нещо повече, дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така усъвършенства сцеплението при навлажнена настилка. Затварящите се плоскости по средните ребра от своя страна оптимизират солидността при голяма скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Главните преимущества на летните гуми на SYRON BlueTech са продължителния пробег, ограниченото ползване на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и незасъхнали улици . Летните гуми подсигуряват необходимата продуктивност при абсолютно всички  режими на използване .

Най-добрите на пазара летни гуми 5
Най-добрите на пазара летни гуми

И накрая

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за нашата държава и ви предоставаме изобилие от подбрани и достъпни възможности! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми разгледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Оферти за летни гуми 6
Оферти за летни гуми
Изключително добри летни гуми 7
Изключително добри летни гуми
Най-добрите летни гуми 8
Най-добрите летни гуми
Вижте летни гуми 9
Вижте летни гуми

Огромната важност на летните гуми
Експертите от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми от линията на фирмата Maxxis
Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми Syron – ключови преимущества
Летните гуми Cross 1 Plus – защита за семейството ви
Летни гуми SYRON – вторични плюсове
Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech
И накрая

Leave a Reply