Разновидности интериорни бои и отличителните им свойства

Разновидности интериорни бои и отличителните им свойства

В търсенето на интериорни бои и сглобяването на съдържателна концепция, първо трябва задълбочено да се запознаете с предлагането и какви типове интериорни бои можете да намерите . Дали стените ви да бъдат сияйни с металически ефекти , да бъдат сатенено деликатни , игриви ярки пастели или пък имитиращи венецианска мазилка, главна роля имат интериорните бои. Създайте си план кой вид стени си представяте . Интериорната концепция е смесица от изкуството идея за направа на подходящи среди за живот. Както хората се променят, узряват и преобразяват така и стаите , където живеят изпитват потребност редовно от нещо свежо , в крак с модните тенденции. Началното решение в претворяването на постройките е подбора на нов цвят интериорни бои за стенните повърхности. Това може да бъде не просто най- модифициращия фактор , а и базата за осъществяване на нов интериорен дизайн. Трябва е да разбирате , че освен невероятните изобретателни решения и компетентното изпълнение на плана от голямо значение е и марката на боите . Capbg последните пет години снабдява българския пазар италиански асортимент от бои, с утвърдено име и качество. Материалите им са разпространени в повечето вериги магазини за ремонтни дейности на територията на България , а през последните две години продажбите им скачат двойно . Компанията е в готовност да ни покаже разнообразен избор за всеки възможен тип повърхност .

Блясъкът на Оточенто

Транспириращи интериорни бои, имащи в състава си смоли с металически оцветяващи частици . Бояджийският материал е устойчив на огън , обезопасен за хората и природната среда. Действието, които оказва е прекрасен в съчетание и на класически , и на моден визуален вид. Сместа на Онточенто се нанася направо с валяк или дори с мокра гъба.

Видове интериорни бои 1
Видове интериорни бои

Измиващи се бои

Страхотна подходяща концепция, която бихте могли да откриете в Capbg са миещите материали . Много добра запълваща способност и активизирано изсъхване я превръщат в идеална за машинно и ръчно нанасяне . Излъчва задушевна обстановка и добавя последен щрих на концепцията. Боята е подходяща за съчетание с всеки тип основи и съвместима за композиция с други материали , което би направило обстановката раздвижена .

Крещящо новият продукт Енканто

Неоспорима мания в интериорните бои в Италия е Енканто. Изработена на водна основа и с изменящи се от дневната светлина нюанси . Употребява се на много места , с оглед на кадифения стил , който постига . Боите Енканто са последна новост в интериорни бои, точно в момента нахлуваща на българския пазар.

Вижте нашите интериорни бои 2
Вижте нашите интериорни бои

Декоративен ефект

Утвърдена класика все още са декоративните интериорни бои. С металическия си ефект комбиниран с фин кварцов пясък става не просто във фон, а и в декорация на интериорния изглед на всеки дом. Отличаваща се с висока издръжливост , дължима на пречупващите си частици. Състава на боята я превръща в подходяща за шлайфане и полиране. Перленият блясък допълва визията идеално комбиниран с орнаменти от обзавеждането в златно и сребристо .

Колко пласта боя са ни необходими ?

Почти никога не е възможно създаването на плътен цвят с поставяне само веднъж на боята. Във всеки случай е потребно двукратно или трикратно нанасяне за постигане на желания резултат . За тъмните тонове два пъти са задоволителни , а за по-светлите три-четири. Ако планът за дизайна е ваш , вие сте тези които идеално усещат как биха изглеждали добре слоевете боя .

Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои

Преди да започнем с прилагането на избрания от нас продукт е хубаво да направите грундиране. По този начин постигате върху повърхността напълно изравнена основа за работа като изглажда неравностите . Изразходва една и съща поглъщаемост и по-удобно и икономично поставяне на интериорна боя. Грундирането не позволява на водата да се абсорбира в основата, точно заради това играе от първостепенна важност за здравината на стените. От голямо значение е освен красота , сградите ни да ни обещават безопасна среда . Грунда се прилага по цялата плоскост . Оставя се да изсъхне два – три часа. Бихме могли да преминем към нанасянето на интериорни бои, когато базовата повърхност е издръжлива на надраскване .

Разновидности интериорни бои 3
Разновидности интериорни бои

Още оферти от Capbg

Не се колебайте да видите предложенията на фирмата за външни бои за зидове , които биха могли да финализират общата визия за вашия план . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Най-добрите интериорни бои 4
Най-добрите интериорни бои
Каталог интериорни бои 5
Каталог интериорни бои
Невероятни интериорни бои 6
Невероятни интериорни бои
Каталог интериорни бои 7
Каталог интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 8
Вижте нашите интериорни бои
Разновидности интериорни бои 9
Разновидности интериорни бои
Невероятни интериорни бои 10
Невероятни интериорни бои
 интериорни бои 11
интериорни бои

Блясъкът на Оточенто
Измиващи се бои
Крещящо новият продукт Енканто
Декоративен ефект
Колко пласта боя са ни необходими ?
Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои
Още оферти от Capbg

Leave a Reply