seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В GOOGLE

От 2006 год. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира стотици сайтове на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн сделките им. Ако имате желание SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира вашия уебсайт на водещи места в Google, значи сте на точното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google успя да премести Apple от първото място в класацията на най-рентабилните фирми в света. И предполагате ли по какъв начин? Заради Adwords! За 2017 година 86% от приходите на Google или $79 400 000 000 са от сайтовете в AdWords. Това са вашите активи и капиталът на всички малки и големи предприятия, които не само дават пари на Google, но и получават клиенти от това.

Какво ще постигне за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-доброто решение е да оставите страницата си на колектива от специалисти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако ние се грижим за SEO оптимизацията на уебсайта ви, по вашия проект ще работят: SEO специалист, копирайтър, линкбилдър, онлайн маркетинг консултант, персонален мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще реализират проучване на пазара, ще направят разбор текстовете на уебстраницата и поведението на конкурентите ви, ще напишат идеи за технически изменения по 252 съвета за SEO оптимизация, ще начертаят линк билдинг план, и стратегия за регулярно писане на актуално описание, ще следват общо 24 файла, които оформят ядрото на вашата лична SEO маркетинг стратегия за покачване на продажбите и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще я осъществи.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?

За да сте в течение какво точно се изпълнява, всяка седмица ще ви изпращаме доклад за работата по вашия сайт, а всеки месец – отчет за постиженията по ясни параметри за SEO оптимизацията: повишаване на посещенията, подобрение на класациите в Google, брой уникални потребители, времетраене на посещенията, брой създадени и качени статии, брой активни външни линкове.

SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Можете, разбира се да се помъчите да въведете насоките ни и сами като се водите от инструкциите на последващите страници. Ако обаче разполагате с служители, на които да възложите SEO оптимизацията, те е наложително да преминат през тренинг, да получават съвети и да има кой да ги контролира при имплементирането на целия проект на SEO оптимизация. Ние, като експерти от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД разполагаме със знанията да направим този процес за вашия сайт! Резултатите в началото се нуждаят от внимателно обучение за период поне 3 месеца и делнична работа от поне още три месеца след това.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Идеите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в книгата На първо място в Google

За да окажем помощ на всички тях, ние професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД написахме четивото На първо място в Google. Там обясняваме 252 елемента на загадъчния алгоритъм, с чиято помощ Google класира резултатите.

Но защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Интернет продажбите са от голямо значение за всяка фирма! За 2017 г. 1 100 000 българи са пазарували онлайн, а извършените покупки за миналите 4 години са драстично повече – с 230%! И тези цифри ще продължават да се покачват докато се доближат до данните в Съединените Американски Щати, където един от всеки осем щатски долара е похарчен за покупки онлайн!

Но дори и да не предлагате стоки онлайн, Google маркетингът е задължителен за вашия трафик – 72% от потребителите търсят данни в интернет преди да се решат да купят, дори и тя да е от определен магазин.

Вашите клиенти несъмнено отделят много време във Facebook, затова ползвайте и този канал за реклама. Но водещото предимство на seo оптимизацията е, че когато клиентът ви потърси в Google, той вече осъзнава необходимостта от услугата и иска да намери от кого да го закупи – от вашата уебстраница или от конкурентен магазин.

Ние се стремим да примамим този потребител право на вашата страница! Независимо дали продавате стоки или услуги, независимо дали компанията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Понякога сайтът ви може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една уебстраница е на водещи места в Google, там са привлечени много по-голям брой посетители, макар и това да не значи неизменно и до по-голям брой сделки. Затова може да се окаже, че не само вашият сайт има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също се нуждае от оптимизация – например да промените описанието на стоките, цените, обслужването или целия user experience. За промяна в бизнес модела SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви съдейства.

Това е чудесно, но имате ли представа, че само докато гледахте този текст за SEO оптимизация, в Google са се извършили над 25 млн. проучвания и са индексирани повече от 21 000 новосъздадени страници. Конкурентите ви не спят! Не спете и вие!

Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-върлите оптимисти за това, че и вашата уебстраница може да излиза на първа страница в Google.

Всеки клиент е несравним и същото важи за всяка уебстраница! Затова и вашата страница има нужда от неповторима SEO оптимизация и стратегия, съобразно компанията ви!

Обадете се на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Обадете ни се на номер 0884 725 333 за безплатни съвети за вашата SEO оптимизация и ще открием решение за извеждането и на вашата уебстраница на челни позиции в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В GOOGLE
Какво ще постигне за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?
SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Идеите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в книгата На първо място в Google
Но защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Понякога сайтът ви може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

One Comment

Leave a Reply